Nu behöver vi nya medarbetare igen

Vi växer!

Glaj fortsätter att expandera och för att möta den ökade efterfrågan av våra tjänster och produkter sökes:

  • Storkökstekniker
  • Vitvarutekniker
  • Installatörer
  • Om oss

GLAJ AB är ett serviceföretag med över 60 år i branschen. Vi är idag 10 anställda och arbetar med service, försäljning och installation inom tre segment: Tvätt & Textilvård, Storkök & Fastfood, Bygg & Fastighet

Tjänstebeskrivning

Tekniker

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta både självständigt och i team, inom ett eller flera av våra segment. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och underhåll av maskiner och utrustning, men nyinstallation förekommer också̊. Du planerar och utför dina dagar med stor frihet i samråd med dina kollegor. Du kommer att planera och återrapportera jobben i ett mobilt ärendehanteringssystem och sköta beställning av de reservdelar som kan bli aktuella för respektive jobb. Med utgångspunkt från hemmet arbetar Du över hela Skaraborg. Det kan även förekomma serviceuppdrag utanför Skaraborg, övernattning kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi söker Dig med tekniskt och praktiskt kunnande och vilja att lära nya saker. El-, styr och reglerutbildning eller motsvarande är meriterande. Nära relation till kunderna kräver stort servicetänkande och god initiativförmåga. Om Du dessutom är en utåtriktad och strukturerad person med gott ordningssinne passar Du perfekt hos oss. B-körkort och datorvana är ett krav.

Installatör

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta både självständigt och i team med produkter från alla våra segment. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av nyinstallation av maskiner och utrustning men det kan även förekomma planerat förebyggande underhåll på utrustning samt stöttning till teknikerna. Du planerar och utför dina dagar med stor frihet i samråd med vår koordinator. Du kommer att återrapportera jobben i ett mobilt ärendehanteringssystem. Med utgångspunkt från Glaj i Skövde arbetar du över hela Skaraborg. Det kan även förekomma installationsuppdrag utanför Skaraborg, övernattning kan bli aktuell.

Kvalifikationer

Vi söker Dig med tekniskt och praktiskt kunnande och vilja att lära nya saker. Elutbildning eller motsvarande är meriterande. Nära relation till kunderna kräver stort servicetänkande och god initiativförmåga. Om Du dessutom är en utåtriktad och strukturerad person med gott ordningssinne passar Du perfekt hos oss. B-körkort och datorvana är ett krav.

Mer information

Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning. Ytterligare information om företaget hittar du på̊ glaj.se. Ansökningar behandlas löpande och vi tillsätter tjänsterna när vi hittar lämpliga personer.
Lön och datum för tillträde enl. ö.k. Frågor ställs i första hand till niklas@glaj.se eller 0500-77 60 04

Vi vill ha Din ansökan via e-post till: jobb@glaj.seNu behöver vi nya medarbetare igen.