Teknisk koordinator/Administratör

 

Arbetsuppgifter
Du är ansvarig för vår arbetsorderhantering och administration kring våra uppdrag. Du kommer att vara en av nyckelpersonerna i verksamheten när det gäller kundmottagning, service och planering av våra tekniker och installatörers arbete. I rollen ingår också att du supporterar tekniker och installatörer så att deras dag blir så effektiv som möjligt. Mycket av ditt jobb görs via dator och telefon. In- och utleveranser av gods och returer ingår också. Medverkan i mässor och kundaktiviteter förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kundservice i fokus. Du är driven, serviceinriktad och samarbetsvillig. Vidare är du stresstålig och hög social kompetens. Du är resultat- och kostnadsmedveten. Vi tror att du som söker är duktig på att lösa problem och är öppen för plötsliga förändringar i din arbetsdag. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och är van att driva dina egna processer. Du trivs med att supportera och att ge god service. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi ställer krav på att du har erfarenhet inom något av områdena el, vvs, värmepumpar/kyla eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter. Du har grundläggande teknisk kompetens. Du är en van datoranvändare och är väl förtrogen att arbeta i affärssystem och officepaketet. Du talar och skriver obehindrat på svenska och kan grundläggande engelska.

Mer information
Urval och tillsättning sker löpande. Tjänsterna avser heltids tillsvidareanställning. Ytterligare information om företaget hittar du på glaj.se/om oss
Frågor kan ställas till Niklas på 0500-776004 eller niklas.larsson@glaj.se

Vi vill ha Din ansökan via e-post till: jobb@glaj.se