Vi söker en servicetekniker

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta både självständigt och i team, inom ett eller flera av våra segment hos våra företagskunder. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av förebyggande underhåll och akutreparationer av maskiner och utrustning, men nyinstallation förekommer också̊. Du planerar och utför dina dagar med stor frihet i samråd med dina kollegor. Du kommer att planera och återrapportera jobben i ett mobilt ärendehanteringssystem och sköta beställning av de reservdelar som kan bli aktuella för respektive jobb. Med utgångspunkt från hemmet arbetar Du över hela Skaraborg. Det kan även förekomma serviceuppdrag utanför Skaraborg, övernattning kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi söker Dig med tekniskt och praktiskt kunnande och vilja att lära nya saker. El utbildning är ett krav. Nära relation till kunderna kräver stort servicetänkande och god initiativförmåga. Om Du dessutom är en utåtriktad och strukturerad person med gott ordningssinne passar Du perfekt hos oss. Du är också resultat- och kostnadsmedveten. Som medarbetare hos oss kan du förvänta dig, men även själv arbeta aktivt för, att bli delaktig i och medveten om beslut som fattas. Goda kunskaper i svenska språket, B-körkort och datorvana är ett krav.

Mer information

Välkommen och ansök med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning.

Lön och datum för tillträde enl. ö.k.
Kollektivavtal finns med Svenska Elektrikerförbundet

Vi vil ha Din ansökan via e-post till: jobb@glaj.se.

Vi undanber oss vänligen men bestämt samtal och mejl från företag som säljer rekryteringstjänster.