Lediga jobb

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga och engagerade personer som har erfarenhet av och/eller intresse av att jobba inom våra områden.

Som anställd hos Glaj får du den utbildning du behöver för att kunna göra ett bra jobb. Vi har interna utbildningar men vi utbildas även av våra samarbetspartners. Att även lära av varandra är en viktig del i kompetensutvecklingen.

Vår personalidé fokuserar på helhetssyn, engagemang, kommunikation, samarbete och arbetsglädje. Vi vill skapa förutsättningar för att vårda och känna stolthet över vårt gemensamma varumärke. Som medarbetare hos oss kan du förvänta dig, men även själv arbeta aktivt för, att bli delaktig i och medveten om beslut som fattas. Det är viktigt för oss att varje medarbetare upplever att det finns en bra och öppen kommunikation med chef och mellan kollegor. Vårt mål är att alla skall trivas och kunna utvecklas efter sin förmåga och sina ambitioner.

Tjänstebeskrivning

 

TEKNIKER
Arbetsuppgifter
Du arbetar både självständigt och i team, inom ett eller flera av våra segment. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och underhåll av maskiner och utrustning, men nyinstallation förekommer också̊. Du planerar och utför dina dagar med stor frihet i samråd med dina kollegor. Du kommer att planera och återrapportera jobben i ett ärendehanteringssystem och sköta beställning av de reservdelar som kan bli aktuella för respektive jobb. Med utgångspunkt från hemmet eller Glaj i Skövde arbetar Du över hela Skaraborg. Det kan även förekomma serviceuppdrag utanför Skaraborg, övernattning kan bli aktuellt.

Kvalifikationer
Vi söker Dig med tekniskt och praktiskt kunnande och vilja att lära nya saker. Vi ställer krav på att du har erfarenhet inom något av områdena el, automation, värmepumpar/kyla eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter
El utbildning är ett krav och kylutbildning är ett meriterande. Nära relation till kunderna kräver stort servicetänkande och god initiativförmåga. Du är resultat- och kostnadsmedveten. Om Du dessutom är en utåtriktad och strukturerad person med gott ordningssinne passar Du perfekt hos oss. B-körkort och datorvana är ett krav. Du talar och skriver obehindrat på svenska och kan grundläggande engelska. Du är en van datoranvändare och är väl förtrogen att arbeta i affärssystem och officepaketet

 

Mer information
Urval och tillsättning sker löpande. Tjänsterna avser heltids tillsvidareanställning.
Frågor kan ställas till Niklas på 0500-776004 eller niklas.af.kleen@glaj.se

Vi vill ha Din ansökan via e-post till: jobb@glaj.se

Behöver du bli
 räddad idag?

Vi jobbar med flera stora varumärken och räddar din dag!

Kontakta oss