Lediga jobb

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga och engagerade personer som har erfarenhet av och/eller intresse av att jobba inom våra områden.

Som anställd hos Glaj får du den utbildning du behöver för att kunna göra ett bra jobb. Vi har interna utbildningar men vi utbildas även av våra samarbetspartners. Att även lära av varandra är en viktig del i kompetensutvecklingen.

Vår personalidé fokuserar på helhetssyn, engagemang, kommunikation, samarbete och arbetsglädje. Vi vill skapa förutsättningar för att vårda och känna stolthet över vårt gemensamma varumärke. Som medarbetare hos oss kan du förvänta dig, men även själv arbeta aktivt för, att bli delaktig i och medveten om beslut som fattas. Det är viktigt för oss att varje medarbetare upplever att det finns en bra och öppen kommunikation med chef och mellan kollegor. Vårt mål är att alla skall trivas och kunna utvecklas efter sin förmåga och sina ambitioner.

Tjänstebeskrivning Tekniker

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både självständigt och i team, inom ett eller flera av våra segment hos våra företagskunder. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av förebyggande underhåll och akutreparationer av maskiner och utrustning, men nyinstallation förekommer också̊. Du planerar och utför dina dagar med stor frihet i samråd med dina kollegor. Du kommer att planera och återrapportera jobben i ett mobilt ärendehanteringssystem och sköta beställning av de reservdelar som kan bli aktuella för respektive jobb. Med utgångspunkt från hemmet arbetar Du över hela Skaraborg. Det kan även förekomma serviceuppdrag utanför Skaraborg, övernattning kan bli aktuellt.

Kvalifikationer
Vi söker Dig med tekniskt och praktiskt kunnande och vilja att lära nya saker. El utbildning är ett krav. Nära relation till kunderna kräver stort servicetänkande och god initiativförmåga. Om Du dessutom är en utåtriktad och strukturerad person med gott ordningssinne passar Du perfekt hos oss. Du är också resultat- och kostnadsmedveten. Som medarbetare hos oss kan du förvänta dig, men även själv arbeta aktivt för, att bli delaktig i och medveten om beslut som fattas. Goda kunskaper i svenska språket, B-körkort och datorvana är ett krav.

Mer information
Välkommen med din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev.
Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning.
Lön och datum för tillträde enl. ö.k.
Kollektivavtal finns med Svenska Elektrikerförbundet
Frågor kan ställas till
Niklas af Kleen, jobb@glaj.se eller 0500-77 60 04.

Vi vil ha Din ansökan via e-post till: jobb@glaj.se.

Behöver du bli
 räddad idag?

Vi jobbar med flera stora varumärken och räddar din dag!

Kontakta oss