Tjänster

Ditt önskemål i fokus

Vi utför många maskinservice-tjänster och är din pålitliga partner som kan ta hand om hela processen, från projektering till förebyggande underhåll och akutservice. Vi är ett oberoende, lokalt företag som arbetar med marknadens ledande varumärken inom områdena tvätt och textilvård, storkök och fastfood, bygg och fastighet samt dental, lab & medicinteknik.

Förutom detta har vi ett stort nätverk av certifierade och licensierade underentreprenörer inom el, vvs, bygg och vent. Detta gör att vi kan erbjuda alla kringtjänster som krävs för varje projekt, vilket ger dig som kund en helt anpassad lösning.

Med vår kapacitet kan vi inte bara hantera försäljning och installation av utrustning utan även erbjuda finansieringsalternativ. Dessutom kan vi garantera en kostnadseffektiv lösning som passar dina behov och krav.

För att sammanfatta, våra enkla, trygga och kostnadseffektiva maskinservice-tjänster kommer att uppfylla alla dina krav och önskemål, från början till slut.

Enkelt, tryggt och kostnadseffektivt.

Projektering

Glaj AB är ett komplett service-, försäljning- och installationsföretag med Skaraborg som hemmaplan och hela Sverige som marknad. Med bred kompetens och lång erfarenhet är vi den självklara partnern som kan ta hand om alla dina behov.

Vi erbjuder en omfattande lista av maskinservice-tjänster som inkluderar utveckling av rutiner, inköp och energi, samt ombyggnation, nyetablering och planerat underhåll. Vår expertis gör att vi kan erbjuda en helhetslösning som är anpassad efter dina specifika behov och önskemål.

Dessutom har vi ett stort nätverk av samarbetspartners inom bygg, måleri, el, VVS och ventilation. Detta gör att vi kan vara med dig under hela genomförandet av ny- eller ombyggnationen. Med vår omfattande erfarenhet och starka samarbetspartners kan vi garantera en sömlös och effektiv process.

För att sammanfatta, oavsett om du söker hjälp med rutiner, inköp, energi eller ombyggnation, kan du lita på Glaj AB som din pålitliga partner. Vi kommer att vara med dig genom hela processen och erbjuda en helhetslösning som är anpassad efter dina behov och önskemål.

Oberoende leverantör av professionell utrustning

Glaj är en helt oberoende leverantör vid inköp av professionell utrustning. Vi arbetar opartiskt med att ta fram den lösning som passar bäst för just dig och ditt företag. Med vår långa erfarenhet och genom ett noggrant förarbete kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning som möter alla dina behov.

Vi tror på att skapa effektiva och hållbara lösningar som vinner på flera olika nivåer. Genom att installera nya maskiner och bygga ett väl fungerande flöde kan vi bidra till besparingar både i minskad förbrukning och minskat underhåll. Vi arbetar hårt för att säkerställa att dina maskiner fungerar på bästa möjliga sätt.

Dessutom kan du minimera risken för driftstopp genom att välja oss som partner i förebyggande underhåll och service. Vi har en dedikerad team av tekniker som ser till att alla maskiner underhålls regelbundet och på ett professionellt sätt.

För att sammanfatta, Glaj är den idealiska partnern för att säkerställa att dina maskiner fungerar på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder en skräddarsydda maskinservice-tjänster som möter alla dina behov, och genom att välja oss som din partner i förebyggande underhåll och service kan du minimera risken för driftstopp.

Vår service räddar dagen

Vårt främsta fokus ligger på att driftsäkra och underhålla professionell utrustning. Vi strävar efter att alltid ha kunden i centrum och med vårt motto Räddar dagen är vi alltid redo att hjälpa till. Vi har den kunskap som krävs och finns alltid tillgängliga för snabb och professionell service.

Vår rörlighet är också en av våra styrkor. Med välutrustade servicebilar är vi snabbt på plats vilket ger korta driftstopp och god serviceekonomi. Dessutom har vi jour för våra avtalskunder, vilket ger extra säkerhet och bekvämlighet.

Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service. Därför har vi kunniga servicetekniker som alltid arbetar självständigt. Om något oförutsett inträffar är vi snabbt på plats för att ge anpassat och proffsigt underhåll. Detta leder till lägre driftskostnader och längre livslängd på dina maskiner.

Underhållsservice

Ett fungerande underhåll och service är viktigt för att få ut max av din utrustning. Det ger dig lägre driftskostnader och längre livslängd. Vi på Glaj vet hur man minimerar el- och vattenkostnader, maximerar livslängd och får högsta effektivitet ut av din tork- och tvätt.

Genom ett underhållsavtal med oss får du:

• minskat slitage
• ökad driftsäkerhet
• kontrollerad funktion och besparing
• ökad leveranssäkerhet

Akutservice

Våra erfarna och välutbildade tekniker finns alltid tillgängliga för att rädda din dag när ett driftstopp är framme. Några av våra styrkor är:

• erfarna & certifierade tekniker
• lätta att nå
• lokala
• bred kompetens

Behöver du bli räddad idag?

Vi jobbar med alla stora varumärken och räddar din dag!