Tjänster

Ditt önskemål i fokus

Vi är ett oberoende, lokalt företag som arbetar med marknadens ledande varumärken inom områdena: Tvätt & textilvård, Storkök & fastfood och Dental, lab & medicinteknik. Vi är din partner med kapacitet att ansvara för hela processen från projektering, finansiering, försäljning och installation till förebyggande underhåll och akutservice. Vi kan helt enkelt erbjuda en lösning helt anpassad efter dig som kund. Med ett stort nätverk av certifierade och licensierade underentreprenörer inom el, vvs, bygg och vent och kan vi även leverera alla kringtjänster som krävs för varje projekt. Enkelt, tryggt och kostnadseffektivt för dig som kund.

Projektering

Glaj AB är ett komplett service-, försäljning-, installationsföretag med Skaraborg som hemmaplan och Sverige som marknad. Med bred kompetens och lång erfarenhet är vi din självklara partner hela vägen. Vi kan bland annat ta hand om:

• utveckling av rutiner, inköp och energi
• ombyggnation, nyetablering och service samt planerat underhåll.

Tack vare vårt stora nätverk av samarbetspartners inom bygg, måleri, el, VVS och ventilation är vi med dig under hela genomförandet av ny- eller ombyggnationen. Kolla in vår e-handel.

Oberoende leverantör av professionell utrustning

Glaj är en helt oberoende leverantör vid inköp av professionell utrustning och arbetar opartiskt med att ta fram den lösning som passar bäst för just dig och ditt företag. Tack vare vår långa erfarenhet och genom ett noggrant förarbete vinner vi såväl i tid och effektivitet som i ekonomi och trivsel. Vi installerar nya maskiner och bygger ett väl fungerande flöde som bidrar till besparingar både i minskad förbrukning och minskat underhåll. Om du dessutom väljer oss som partner i förebyggande underhåll och service minimerar du risken för driftstopp.

Vår service räddar dagen

Vi jobbar hela tiden med att driftsäkra och underhålla professionell utrustning.
Räddar dagen är vårt motto. Vi har den kunskap som krävs och finns alltid tillhands för snabb och professionell service med kunden i centrum. Med välutrustade servicebilar får vi en stor rörlighet och är snabbt på plats vilket ger korta driftstopp och god serviceekonomi. Naturligtvis har vi jour för våra avtalskunders säkerhet och bekvämlighet.

Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda bästa service med självständiga och kunniga servicetekniker. Om något oförutsett inträffar finns vi snabbt på plats för att kunna ge anpassat och proffsigt underhåll som ger lägre driftskostnader och längre livslängd på dina maskiner.

Underhållsservice

Ett fungerande underhåll och service är viktigt för att få ut max av din utrustning. Det ger dig lägre driftskostnader och längre livslängd. Vi på Glaj vet hur man minimerar el- och vattenkostnader, maximerar livslängd och får högsta effektivitet ut av din tork- och tvätt.

Genom ett underhållsavtal med oss får du:

• minskat slitage
• ökad driftsäkerhet
• kontrollerad funktion och besparing
• ökad leveranssäkerhet

Akutservice

Våra erfarna och välutbildade tekniker finns alltid tillgängliga för att rädda din dag när ett driftstopp är framme. Några av våra styrkor är:

• att vi har erfarna & certifierade tekniker
• vi är lätta att nå
• vi är lokala
• vi har bred kompetens

Behöver du bli räddad idag?

Vi jobbar med alla stora varumärken och räddar din dag!